Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

АТП-1 немає боксів для нових автобусів

Львівське комунальне підприємство АТП-1 не має боксів для належного зберігання автобусів. Про це сьогодні, 16 листопада, під час сесії Львівської міської ради повідомив депутат Тарас Чолій, передає кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Під час засідання сесії Львівської міської ради депутати підтримали участь ЛКП «Львівелектротранс», ЛК АТП-1 та ЛКП «Львівавтодор» у проекті «Міський громадський транспорт України». Йдеться про отримання 40 млн євро кредитних коштів на придбання 10 трамваїв та 120 автобусів.

Нові автобуси можуть з'явитися вже у 2018 році.

Натомість Тарас Чолій заявив: «АТП-1 не здатне утримувати нові автобуси у належному стані і ми збираємося купити для них ще автобуси».

Він додав, що підприємство не має боксів для зберігання автобусів. За його словами, автобуси ЛАЗ, які Львів купив ще до Євро-2012, «стоять надворі і просто гниють».

Він також додав, що АТП-1 орендує землю у військових і платить 300 тис. грн за оренду щомісяця.

Міський голова Львова Андрій Садовий відповів: «Так, ми орендуємо землю у Міноборони. Ми маємо підписаний із ними меморандум і ми свою частину угоди виконали. Я ж не можу їх силою заставити, щоб вони передали цю землю громаді Львова. Щодо транспорту, то у нього потрібно дуже великі кошти вкладати».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ