Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Аваков: 3386 міліціонерів Києва провалили перші тести в поліцію

На даний момент 3386 (37,47%) співробітників колишньої столичної міліції за підсумками перших двох з трьох тестів не отримають права на працевлаштування в новій поліції Києва.
Фото - public.od.ua

Про це міністр внутрішніх справ Арсен Аваков написав на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, ці працівники – 9037 людей – проходили два тести – загальний General skills test і тест професійних навичок. Ті працівники, які хоча б в одному з них набрали менше 25 з 60 балів, будуть звільнені.

Ті, хто пройшов ці два тести – 5651 людина – будуть допущені до третього етапу тестування – співбесіди з атестаційною комісією за участю громадськості та новою службою внутрішньої безпеки.

"При позитивному результаті співбесіди вони будуть зараховані в поліцейські – хоча очевидно, що відсів і на цій стадії буде значним", – заявив Аваков.

Він уточнив, що серед тих, хто провалив перші два тести, були 1136 керівників і 7101 рядового складу.

Всього допущено до атестації у Києві та Київській області 18 044 людини.

Аваков додав, що ввечері в п'ятницю напише окремо про Василя Паскала, чиє призначення заступником керівника Нацполіції викликало обурення в суспільстві через його дії в часи Януковича.

"Про Василя Федоровича Паскала напишу окремо ввечері, і з фактами і з емоціями – для тих, хто готовий чути", – повідомив він.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ