Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Аваков обіцяє покарати бійця, який вдарив затриманого на Банковій

Аваков обіцяє покарати бійця, який вдарив затриманого на Банковій. Міністр вважає, що таку поведінку потрібно випалювати розпеченим залізом. Про це міністр написав у Facebook.

Глава МВС Арсен Аваков призначив розслідування щодо того, що один із правоохоронців ударив затриманого під Адміністрацією Президента.

"Під час затримання порушника один з бійців спецпідрозділу повівся немотивовано жорстоко і неприпустимо - вдарив коліном затриману людину", - розповів Аваков.

Міністр кваліфікував таку поведінку як серйозний службовий проступок.

"Призначив розслідування. Покарання буде без сумнівів і без затягувань. Розжареним залізом буду випалювати таку поведінку. Шляхетна сила, а не садизм повинні відрізняти українського спецпризначенця! Жорстка реакція на неадекватну жорстокість - запорука профілактики таких вчинків міліції в майбутньому", - вважає Аваков.

Глава МВС розповів, що сьогодні біля Адміністрації Президента група людей намагалася провокувати конфлікт з приводу паркану.

"Конфлікт був швидкоплинним - вступили в зіткнення з міліцією - їх затримали для фіксації правопорушення. І правильно затримали - буйну вдачу слід проявляти на передовій, а не в тилу", - написав міністр.

Нагадаємо, 14 листопада вдень кілька десятків людей спробували знести паркан біля Адміністрації президента в Києві, на вул. Банковій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ