Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Аваков вигороджує підозрюваних у розстрілах на Майдані – адвокат

Аваков вигороджує підозрюваних у розстрілах на Майдані. Таку думку в ефірі Громадського висловила адвокат родин героїв Небесної Сотні Євгенія Закревська.

Міністерство внутрішніх справ та безпосередньо очільник відомства Арсен Аваков чинять найбільший спротив розслідуванню розстрілів активістів на Майдані взимку 2014 року.

Зокрема Закревська наголосила, що замість допомагати Генпрокуратурі у розслідуванні, МВС займає позицію, що їхні співробітники не мають нести відповідальності.

«Позиція МВС, що їхні співробітники не можуть бути притягнуті до відповідальності, не повинні бути притягнуті, що вони спокутують провину, що вони виконували наказ, і що вони власне не мають свідчити, не мають ходити на допити, не мають надавати інформацію – вона незмінна, вона дуже заважає слідству», – розповіла адвокат.

При цьому вона зазначила, що перепони чинить безпосередньо голова відомства Арсен Аваков.

«Йому цікаво вигородити працівників міліції, працівників «Беркуту», конкретно тієї спецроти «Беркуту», яких зараз обґрунтовано підозрюють в тому, що вони розстрілювали і вчинили велику кількість вбивств», – наголосила Закревська.

Hromadske.tv

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ