Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Avast Software завершила операцію з купівлі компанії AVG Technologies

Компанія Avast Software оголосила про закриття угоди з придбання AVG Technologies, конкуруючого розробника засобів забезпечення комп'ютерної безпеки. Про це повідомили в прес-релізі Avast Software.

Сторони уклали договір про злиття в липні нинішнього року. Сума угоди склала $ 1,3 млрд, або $ 25 у розрахунку на одну акцію AVG, що виявилося на 33% більше вартості цінних паперів цієї компанії на момент підписання угоди. 

З 3 жовтня поточного року Avast і AVG почнуть працювати як єдина структура. Новостворене підприємство буде надавати повний пакет послуг з безпеки найбільшої бази клієнтів зі сфери середнього та малого бізнесу, а також в області корпоративної мобільності (Corporate Mobility Business).

Завдяки поглинанню конкурента Avast отримала в своє розпорядження найбільшу мережу виявлення загроз в світі. Це більш ніж 400 мільйонів кінцевих пристроїв з функцією активних сенсорів, що виявляють і нейтралізують навіть невідомі загрози в міру їх появи. 

Більш того, в результаті угоди Avast стала власницею найбільшої в світі хмарної системи безпеки з широким застосуванням технології штучного інтелекту, а також мережі з більш ніж 9000 серверів. Вона здатна підтримувати більш 50 мільйонів одночасних з'єднань, щоб забезпечити миттєвий захист для всіх користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ