Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Авдіївка залишається без світла, для лікарні встановили електрогенератор

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявляє, що в Авдіївці встановили електрогенератор для лікарні.

Він зазначив, що другий день Авдіївка залишається без електропостачання, підтримувані Росією бойовики продовжують обстрілювати промзону і околиці міста.

За даними Жебрівського, сепаратисти сьогодні вранці обстрілювали Авдіївку з танків і гармат.

Зараз, зазначив Жебрівський, ремонтники через обстріли не можуть розпочати відновлення ліній електропередач.

«На щастя, коксохім та фільтрувальна станція – з електропостачанням, тому місто має тепло і воду. Ми встановили додатковий насос для того, щоб подавати воду і тепло на верхні поверхи 14-поверхового будинку. Встановили також електрогенератор для лікарні», – написав Жебрівський на своїй сторінці у Facebook.

Державна казначейська служба України через відсутність електропостачання 30 січня тимчасово зупинила обслуговування розпорядників та одержувачів бюджетних коштів в Авдіївці.

Штаб української воєнної операції на Донбасі в ранковому зведенні 30 січня заявив, що в районі Авдіївки сепаратисти двічі штурмували позиції українських військових. Минулої доби, за даними штабу, загинули 5 військових, 9 поранені і четверо травмовані. Сьогодні у штабі АТО повідомили,що обстріли в Авдіївці продовжуються, загинули двоє українських військових, п’ятеро поранені.

Прокуратура Донецької області кваліфікувала як теракт обстріл Авдіївки, під час якого 29 січня поранені троє місцевих жителів.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ