Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Авдіївку підключають до електропостачання

Ремонтні бригади завершили роботи з відновлення лініі електропостачання до Авдіївки. Про це, як повідомив у Facebook речник президента України Святослав Цеголко, главу держави проінформував віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко.

«Українські електрики разом з піротехніками ДСНС щойно повернулися з місця ремонту. Розпочався наступний етап – приєднання до трансформаторних підстанцій», – відзначив Цеголко.

Раніше 5 лютого кореспондент Радіо Свобода повідомив з Авдіївки, що електропостачання міста досі не відновлене. «Але гуманітарної катастрофи теж немає», – вказав він.

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський зранку в неділю так змалював ситуацію в Авдіївці.

«Газ і теплопостачання у квартирах є, воду подаємо по графіку. Лікарня та «Укртелеком» працюють у штатному режимі», – повідомив керівник Донеччини.

Електропостачання Авдіївки припинилося на початку тижня – після того, як внаслідок обстрілів із важкої артилерії бойовики угруповання «ДНР» пошкодили лінію живлення головного підприємства міста, Авдіївського коксохімічного заводу.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ