Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Авіакомпанія «Львівські авіалінії» в стадії ліквідації

Згідно з наказом Міністерства інфраструктури України №496 від 03 листопада 2011 року прийнято рішення про припинення шляхом ліквідації державного авіапідприємства «Львівські авіалінії» (код ЄДРПОУ – 01130644; юридична адреса: аеропорт ЦА, м. Львів, 79000 р/р 2600446644 у ПАТ АКБ «Львів» МФО 325268). Про це повідомили в авіакомпанії.

Цим наказом утворено комісію з ліквідації державного авіапідприємства «Львівські авіалінії» у складі голови комісії Кальмука Назарія Богдановича та членів комісії Качора Сергія Григоровича, Березецької Галини Франківни, Бабинюка Ігоря Івановича, Захарчука Івана Володимировича, Топольницького Богдана Васильовича, Вітик Галини Володимирівни.

Відомості про припинення юридичної особи внесено в Єдиний державний реєстр юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців 14.11.2011 року.

За даними державного реєстратора виконавчого комітету Львівської міської ради оголошення про прийняття рішення щодо припинення (ліквідації) державного авіапідприємства «Львівські авіалінії» буде розміщено в спеціалізованому друкованому засобі масової інформації – Бюлетені державної реєстрації 18.11.2011 року.

Для з’явлення вимог кредиторів державного авіапідприємства «Львівські авіалінії» встановлено строк – два місяці з дати публікації повідомлення про прийняття рішення щодо припинення (ліквідації) державного авіапідприємства «Львівські авіалінії» в спеціалізованому друкованому засобі масової інформації. Вимоги кредиторів повинні оформлятися в письмовому вигляді згідно вимог чинного законодавства України та у вищевказаний строк подаватися ліквідаційній комісії ДАП «Львівські авіалінії».

У випадку наявності у Вас непогашеної заборгованості ДАП «Львівські авіалінії», просимо Вас зголоситися в порядку та терміни, що вказані вище.

Ліквідаційна комісія ДАП «Львівські авіалінії» здійснює свою роботу за юридичною адресою: 79000, м.Львів, аеропорт ЦА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ