Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Авіакомпанія МАУ відкрила новий авіарейс Вільнюс – Львів – Вільнюс

Як повідомили в прес-службі Львівської міської ради, авіакомпанія МАУ відкрила новий авіарейс зі сполученням Львів-Вільнюс. Відтепер кожен охочий може відвідати Вільнюс за доступною ціною – 1316 грн. в обидві сторони. Рейс за цим напрямком здійснюватиметься двічі на тиждень авіакомпанією МАУ.

«Український турист дуже цікавиться Вільнюсом, тому що між Литвою і Україною були давні стосунки - і партнерські, і бізнес, і дружні відносини. Авіакомпанія МАУ відкриває новий регулярний прямий рейс зі Львова до Вільнюса. Ми переконані, що відкриття цього рейсу дозволить розвивати стосунки між нашими містами, між Львовом та Вільнюсом, зокрема у туристичній сфері. Львів і Вільнюс є дуже цікавими для туристів.

Нагадаю, що рейс буде виконуватися 2 рази на тиждень і зараз доступна ціна на рейс - 1316 грн. в обидві сторони, що є досить хорошим шансом, хорошою нагодою відвідати те чи інше чудове місто», - розповів Денис Лукачович, Регіональний представник МАУ в Західній Україні.

Першим авіарейсом зі сполучення Львів – Вільнюс прибув Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Marius Janukonis разом із представниками мас-медіа та іншими пасажирами.

«Сьогодні багато разів хочеться говорити, що вперше в історії. Бо вперше в історії ми маємо прямий рейс Вільнюс – Львів. А також вперше в історії на Форумі видавців бере участь велика литовська делегація письменників. Я, як посол, дуже радий, що наші зв’язки так розвиваються і, звичайно, новий рейс відкриває нові можливості для спілкування, для пізнання», - зазначив Marius Janukonis, Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні.

«Минулого року до Львова приїхало близько 2 млн. гостей. І я переконаний, що завдяки сьогоднішньому свіжому ковтку вільнюського повітря та кількість гостей до кінця року збільшиться. І що дуже важливо, коли ми чекали прильоту рейсу, то достатньо цікавий факт, який для мене був невідомий, що альтернатива, яка була до сьогоднішнього дня – це їхати 12 годин автобусом. Насправді, вартість приблизно в півтори рази дорожча, ніж летіти літаком. Тому сьогодні з’являється дуже хороша альтернатива, з’являється  нова можливість розвитку і партнерських стосунків, і економічних. Коли люди мають змогу спілкуватися, вони самі вибирають, яким чином і що саме розвивати», - додав Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань розвитку.

«В наш час не так легко відкрити новий напрямок, доводиться прикладати багато зусиль і з нашої сторони, як  аеропорту, і зусиль авіакомпаній. Ми надавали дуже гарні знижки авіакомпанії МАУ. І авіакомпанія МАУ є один з найпотужніших перевізників. Вони виконують найбільшу кількість рейсів з аеропорту «Львів». І ми щасливі, що саме національний перевізник сьогодні відкриває цей напрямок», - додала Тетяна Романовська, директор аеропорту «Львів».

Довідка

Розклад рейсів:

№ рейсу      Напрямок                   Дні                 Виліт Приліт

PS 167         Львів – Вільнюс      1….6.               00:10 01:30

PS 168         Вільнюс – Львів      ….5.7               21:55 23.15

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ