Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Автобуси, що ЛАЗ відправив в «Артек», експлуатувалися у Запоріжжі?

10 автобусів виробництва ЛАЗу, які відмовився прийняти «Артек», насправді були не новими, а експлуатувалися до того у Запоріжжі. Скільки часу – невідомо. Про це сьогодні, 30 червня, під час прес-конференції у Львові повідомили представники профспілкових осередків ЛАЗу.

Натомість гендиректор підприємства Ігор Малець зауважив, що автобуси справді завернули до Львова, але не тому, що вони вже були в експлуатації. За словами І. Мальця, директор автопідприємства «Артека» не прийняв машини, бо на їхніх кузовах вибито дату випуску – 2007 рік. «Але це не означає, що автобуси старі. Просто на ЛАЗі перевиробництво кузовів, склад заповнений, тому навіть закрито кузовний цех. Автобуси, що пішли на «Артек», були з нуля – вся ходова німецька, жодної китайської запчастини», – пояснив Малець.

Він також розповів, що 25 червня у межах візиту прем’єр-міністра Ю. Тимошенко до Львова ЛАЗ відвідав міністр економіки Богдан Данилишин. Міністр оглянув автобуси, що повернув «Артек», і, зі слів Мальця, здивувався, чому від машин відмовилися.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ