Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Азаров доручив Тігіпкові поговорити з малим бізнесом

Уряд України готується до другого читання в парламенті проекту Податкового кодексу. Продовжується удосконалення цього фундаментального документу, який має принципово покращити інвестиційний клімат в країні, стимулювати ділову активність в реальному секторі економіки. Про це повідомив Департамент інформації та масових комунікацій Секретаріату КМУ.

Як і на попередньому етапі розробки «економічної конституції» держави, Кабінет Міністрів України враховує думку експертів, громадськості, представників ділових кіл, міжнародний досвід реформування податкової системи.

В цій роботі Уряд готовий до конструктивного діалогу з громадськими об’єднаннями, асоціаціями малого і середнього бізнесу. Прем’єр-міністр України Микола Азаров доручив віце-прем’єр-міністру Сергію Тигіпку провести зустрічі з керівниками і представниками таких об’єднань і асоціацій, обговорити та систематизувати пропозиції і зауваження до Податкового кодексу з боку малого і середнього бізнесу і представити їх на розгляд Уряду.

До моменту внесення законопроекту на друге читання Уряд максимально врахує обґрунтовані пропозиції і позиції громадськості і бізнесу, спрямовані на вдосконалення Податкового кодексу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ