Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Азаров подав у відставку

Прем'єр-міністр Микола Азаров, віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури Борис Колесніков і міністр юстиції Олександр Лавринович написали заяви про звільнення. Про це на прес-конференції повідомив Колесніков.

"Усі члени списку нашої партії написали заяви", - сказав він.

Водночас, відповідаючи на питання про його можливе майбутнє місце роботи, Колесніков зазначив, що Президент України після детального аналізу роботи кожного міністерства і міністра прийме рішення про його ефективність і можливості продовження в поточних повноваженнях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про відставки віце-прем'єр-міністра, міністра соціальної політики Сергія Тігіпка, міністра регіонального розвитку,будівництва та житлово-комунального господарства Анатолія Близнюка і міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника.

Окрім вищеперелічених, заяву про звільнення написав обраний депутатом Ради в одному з мажоритарних округів у Закарпатській області міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога, а міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко, який обраний в одному з мажоритарних округів Вінницької області, такої заяви не писав.

Згідно із законодавством, обрані народними депутатами особи для отримання депутатського мандата повинні в 20-денний термін (до 3 грудня) надати в ЦВК документи про звільнення з попереднього місця роботи.

Кореспондент

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ