Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Азаров прокоментував призначення Могильова

Прем’єр-міністр України Микола Азаров у Сімферополі на позачерговому засіданні Верховної Ради Автономної Республіки Крим привітав Анатолія Могильова з призначенням на посаду голови Ради міністрів АРК. Про це повідомив Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

«Те рішення, яке прийняв Президент, свідчить про надзвичайне значення Криму для України, тому що у Крим на посаду голови Ради міністрів АРК рекомендований ключовий член Уряду. Звичайно, це втрата для Уряду, але тим не менше я як Глава Уряду підтримав таке рішення Президента, оскільки воно надзвичайно важливе як для Криму, так і для України», - зазначив Прем’єр-міністр. При цьому він привітав Анатолія Могильова з обранням головою Ради міністрів АРК та побажав успіхів у роботі.

У свою чергу Анатолій Могильов подякував Президенту України та депутатам АРК за довіру. «Я член команди Президента, і я буду продовжувати ту лінію, яку вів мій попередник Василь Джарти, і повністю поділяю ті положення програми розвитку Криму», - зазначив Анатолій Могильов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ