Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Азаров заявив, що не допустить повторення 2004-го

Прем'єр-міністр Микола Азаров не боїться масових акцій на підтримку євроінтеграційного курсу України, але обіцяє, що уряд буде уважно за цими подіями стежити. Про це він заявив в інтерв'ю російському Першому каналу.

"Звичайно, ні", - сказав він, відповідаючи на запитання журналіста, чи не боїться він "майданів".

У той же час український прем'єр повідомив, що уряд буде уважно відслідковувати, які саме технології застосовуються до організації цих акцій і звідки вони фінансуються.

"Ми знаємо, що такі акції фінансуються. Наприклад, якщо це все робиться в рамках законодавства, то це нормально. Якщо це робиться з порушенням законодавства, то, зрозуміло, уряд не буде себе вести так, як вів в 2004 році, коли на наших очах абсолютно спокійно здійснювалося технічне повалення законного уряду", - сказав прем'єр.

"Тут ми, як кажуть, не будемо гратися. Будемо розповідати своїм людям, пояснювати, що все має бути в рамках Конституції і закону", - додав він.

Азаров також зазначив, що він несе відповідальність за всі заяви, які він озвучує, "адже якщо я сказав слово неправди, мене дуже легко притягти до відповідальності".

Як відомо, більше 100 тисяч людей зібралися в центрі Києва на мітинг за "Європейську Україну!".

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ