Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Азовінтекс” має завершити будівництво стадіону до липня 2010 року

Українська компанія „Азовінтекс” повинна збудувати львівський стадіон до липня 2010 року. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив директор львівської філії „Азовінтекс” Ігор Семенов.
Він зазначив, що фірма виконуватиме роботи, починаючи від геодезії до налаштування обладнання на стадіоні.
„Це дуже складне завдання. Ми розуміємо, що терміни дуже малі, і складність просто очевидна. Але компанія володіє достатніми технічним і людськими ресурсами для того, щоб збудувати стадіон вчасно”, - зазначив він.
На запитання журналістів, чи впевнені, що компанія зможе здати стадіон вчасно, Ігор Семенов сказав, що сподівається на це.
Він наголосив, що на даний момент до Львова прибуло 100 працівників та 65 одиниць техніки. Він зазначив, що на даний момент ведеться облаштування робітничого містечка. Одразу після його облаштування туди поселять працівників. Їм забезпечать триразове харчування та належні умови проживання. Кількість працівників може зростати відповідно до обсягу робіт, які виконуються. Кількість може зрости до 750 осіб.
Окрім того, Семенова зазначив, що компанія не має досвіду будівництва саме масштабного проекту. Але компанія споруджувала різні стратегічні об’єкти і має відповідні навики будівництва.
Зараз в Одеському порту є 81 контейнер з французькою технікою, яку мають перевезти до Львова. Про це зазначив відповідальний за перевезення Валерій Алєнін. Він зазначив, що сучасна нова техніка для спорудження стадіону. Окрім того, у Львові вже є американська, корейська та японська техніка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ