Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

АЗС ОККО в Дніпрі звинуватили у системному недоливі пального

Проблеми з недоливом бензину у бак автомобіля спостерігаються на одній із АЗС ОККО в Дніпрі. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив користувач Артем Калашніков, що працює IT Project Manager в ПриватБанку, передає УНН.

За його словами, він зібрався на свята виїхати на море, а тому заїхав на АЗС ОККО в Дніпрі та попросив заправити авто "до повного".

"І тут сталася магія! Обман законів фізики або типовий щоденний ... ! У моє авто вдалося залити на 10-15 літрів більше фізично можливого.

Бак автомобіля за паспортом - 60 літрів! Додамо горлечко до 5 літрів, разом максимум 65 літрів. Віднімемо те, що в баку було (почала моргати лампа, а значить 10 літрів), разом - порожня ємність в 55 літрів.

Магія в тому, що заправити в неї вийшло 64,84 літри!!!!" - розповів водій.

Далі, як повідомив А.Калашніков, керуюча АЗС запропонувала йому зробити контрольний пролив. Однак, в результаті двох таких проливів виявилося, що колонка на АСЗ ОККО просто не доливає пальне.

"Зробили 2 рази і обидва рази, явно видно, недолив. Від адміна було пару типових безглуздих виправдань, мовляв в суху тару входить більше, ніж в мокру. Капець Карл! Але потім без особливих заперечень і, що важливо, будь-яких фіксацій мені з каси дістали компенсацію в розмірі 320 грн. І пообіцяли розібратися і дати відповідь. Напевно, ніхто не хотів, щоб окрім мене ще хтось із клієнтів дізнався про недоливи", - додав клієнт АЗС.

Він також зауважив, що вже не вперше стикнувся з проблемою недоливу на ОККО.

"На цій заправці у мене вже це другий такий випадок, причому на різних авто і в різні пори року, а значить це системне порушення", - резюмував А.Калашніков.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ