Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Здоров'я

Бачення реформ медицини вперше представлять на Львівщині

Виконувач обов’язків міністра охорони здоров’я доктор Уляна Супрун їде в регіони, щоб представити бачення змін, які мають відбутися у сфері охорони здоров’я та проконсультуватись із зацікавленими сторонами. Під час презентації доктор Супрун озвучить перешкоди змінам та запропонує шляхи їх подолання, повідомили в прес-службі Львівської ОДА.

Перша презентація відбудеться у Самбірському районі, оскільки він є передовим у створенні територіальних громад та має важливий досвід децентралізації.

Презентація політичного порядку денного відбудеться 6 жовтня з 14.00 до 16.00 у Самбірському медичному коледжі, за адресою: м. Самбір, вул. Шевченка, 14.

Спікери презентації: Доктор Уляна Супрун, в.о. Міністра охорони здоров’я; Віра Нанівська, голова правління Колегіуму Анни Ярославни; Олег Рибачук, голова і співзасновник ГО Центр UA.

Політичний порядок денний є першим етапом повного циклу публічної політики, який складається із 7 етапів. Другий етап - консультації з зацікавленими сторонами. Третій - формування “Зеленої книги” - книги проблем, четвертий - формування “Білої книги” - книги рішень. Після цього будуть преведені слухання у Комітеті ВРУ - п’ятий етап - та парламентські слухання у ВРУ - шостий. Завершальним етапом є голосування за законопроект.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ