Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Балаклію очистили від снарядів, трапляються поодинокі вибухи

Держслужба з надзвичайних ситуацій звітує про очищення від вибухонебезпечних предметів Балаклії і пунктів неподалік від міста. Про це йдеться у повідомленні ДСНС.

"Станом на 7 год. 27 березня піротехнічними розрахунками ДСНС очищено від вибухонебезпечних предметів територію м. Балаклія та дев’ять населених пунктів які потрапили в зону надзвичайної ситуації", - сказано в повідомленні.

При цьому у ДСНС зазначили, що на технічній території арсеналу досі спостерігаються поодинокі вибухи боєприпасів різної інтенсивності. 

"Для локалізації та ліквідації осередків загоряння залучено 3 пожежні танки, 3 інженерні машини розгородження (ІМР) та 3 пожежні автомобілі МО, для підвозу води залучено 3 пожежні автомобілі ДСНС", - зазначили в повідомленні.

В зоні надзвичайної ситуації відключено газопостачання, тимчасово призупинено роботу потенційно-небезпечних об’єктів, закрито повітряний простір в радіусі 40 км.

Як відомо, 23 березня у Балаклії на території військового арсеналу Міноборони виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів та розльотом вибухонебезпечних предметів за межі арсеналу.

За інформацією Міністерства охорони здоров’я 3 особи постраждало, яких госпіталізовано та 1 особа загинула.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ