Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Балога взявся забезпечити на Закарпатті перемогу Януковичу, - Москаль

«Балога взявся забезпечити на Закарпатті перемогу Януковичу, що вже ні для кого не секрет, а в інших регіонах представники партії розбрелися хто куди, а хто розумний, взагалі пішов геть. Ось вам і «Єдиний центр»!- заявив депутат від «Народної самооборони» Геннадій Москаль. Повідомила прес-служба "НС".

«Місяць тому керівництво «ЄЦу» заявляло, що не підтримує жодного кандидата в Президенти до партійного з’їзду, який відбудеться найближчим часом», - нагадав депутат Геннадій Москаль і відзначив, що «найближчий час» давно минув, жодних заяв про свою принципову позицію партія не розповсюдила, а чи відбудеться з’їзд, взагалі невідомо.

«Для чого морочити людям голову? – риторично запитав народний депутат Геннадій Москаль. – Адже позиція «ЄЦу» й так відома, а суть її в тому, що ніякої єдиної позиції нема. Навіть попри те, що партія гучно назвала себе «Єдиним центром».

«І нічого дивного в цьому немає – партія створювалася під адміністративним тиском, жодної ідеології в неї немає, єдина мета «ЄЦу» – зберегти його верхівку біля владного корита», - пояснив народний депутат Геннадій Москаль.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ