Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Балога з партією перейде у більшість, – Чечетов

Партія регіонів не виключає входження депутатів партії "Єдиний центр" від фракції НУ-НС у провладну більшість. Про це заявив перший заступник голови фракції ПР Михайло Чечетов.

"Звичайно ж, ми не виключаємо входження депутатів "Єдиного центру" у більшість. І призначення когось на посаду міністра тут не при чому. Вони б і так увійшли до більшості. Просто після місцевих виборів усі зрозуміли, що Партія регіонів буде при владі як мінімум 10 років і тому потрібно працювати спільно", - зазначив М.Чечетов.

У той же час він підкреслив, що призначення Віктора Балоги на посаду міністра з питань надзвичайних ситуацій пов'язано з тим, що "він свого часу довів, що є хорошим менеджером, навіть можна сказати топ-менеджером і він хороший організатор, тому готовий підставити своє плече для виконання програми Президента".

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович призначив В.Балогу міністром України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи. Про це йдеться в указі Президента № 1021/2010, передає РБК-Україна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ