Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Балтійський циклон принесе в Україну сніг і потепління

Через переміщення порції вологого повітря з Балтики майже по всій країні випаде сніг і морози послабшають. У п'ятницю, 27 січня, вночі опади не прогнозуються, вранці та вдень в Україні, крім більшості західних областей, очікується невеликий сніг, у північних регіонах - помірний сніг, повідомив Укргідрометцентр.

Вітер західний, північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 11-16° морозу, на Лівобережжі країни та в Карпатах місцями 18-23°; вдень 0-5° морозу, у східній частині 7-12° морозу.

У Києві вночі без опадів, вранці, вдень очікується сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 11-13°, вдень 1-3° морозу.

У суботу, 28 січня, без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура в східних регіонах, а також Дніпропетровській та Запорізькій областях вночі 12-17°, місцями до 20° морозу, вдень 4-9° морозу; на решті території вночі 4-10° морозу, в Карпатах та на Закарпатті до 15°, вдень 0-5° морозу.

У Києві 28 січня без опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температури вночі 5-7°, вдень 1-3° морозу.

Раніше начальник відділу метеорологічних прогнозів Укргідрометцентру Людмила Савченко повідомила, що похолодання в Україні почнеться 25 січня, але триватиме недовго. Вже на вихідних очікується потепління.

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ