Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Політика

Бандити вивозять до Росії обладнання заводів

Луганські бойовики на підконтрольній їм території демонтують та вивозять, імовірно до Росії, обладнання з державних та приватних підприємств. Про це повідомляє прес-служба обласного Управління МВС.

"Так, бойовики демонтували та вивезли обладнання з Луганського заводу електронного машинобудування "Машзавод-100", на якому розроблялося та виготовлялося устаткування для виробництва монокристалів сапфіру, кремнію та інших твердих та надтвердих монокристалів. Не залишився без уваги бойовиків і завод "Юність" у місті Краснодоні, який спеціалізувався переважно на виробництві спеціалізованої продукції для ракетобудівної та аерокосмічної промисловості. Все обладнання було демонтовано та вивезено з території заводу", - зазначили у відомстві.

Крім того, під час бойових дій у с. Світличне Луганської області терористи викрали автомобілі "ГАЗ-66", якими перевозилося евакуйоване обладнання з підприємства "Луганськвода".

Повідомляється також, що з шахт "Червонопартизанська" та "Харківська", які входять до "ДТЕК Свердловантрацит", бойовики вже вивезли більше 500 тон вугілля.

За попередньою інформацією, викрадене промислове обладнання та українське вугілля бойовики вивозять на територію Російської Федерації.

Всі ці факти зафіксовані правоохоронними органами та внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ