Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Баскетболісти „Львівської політехніки” поступилися „Хіміку” (Южний) – 84:102

Баскетболісти „Львівської політехніки” в черговому матчі чоловічої Суперліги чемпіонату України в Южному поступилися бронзовому призеру минулого сезону місцевому „Хіміку” – 84:102.
Підсумковий рахунок поєдинку не відображає всієї тієї ж боротьби, яка точилася на паркеті ФСК „Олімп” упродовж всього матчу. Першими успіху досягли львів’яни, а потім розпочалися так звані гойдалки, які дев’ять разів фіксували рівновагу в рахунку. При цьому зазначимо, що майже весь час з мінімальною перевагою попереду була „Львівська політехніка”. „Хімік” намагався наздогнати суперників упродовж трьох чвертей гри, але так і не зумів цього зробити. Перед заключною 10-хвилинкою підопічні Андрія Шаптали, які без сумніву зіграли свій найкращий гостьовий поєдинок у поточному чемпіонаті, були попереду на один пункт – 68:67.
Але баскетболісти Політехніки грали на виїзді, і тому, аби перемогти суперника, та ще й такого потужного, як „Хімік”, потрібно було бути на два порядки сильнішим за нього. А тут ще й арбітри „підстрахували” господарів, давши у вирішальні хвилини матчу кілька сумнівних свистків у бік „політехівців”. Не витримали нерви і в французького легіонера галицької команди Мішеля Ласма, який почав діяти відверто авантюрно. Все це в купі і призвело до негативного підсумкового результату для „Львівської політехніки”. За три хвилини до фінальної сирени „Хімік” зробив спурт – 16:3, що й стало запорукою перемоги підопічних Звєздана Мітровіча – 102:84 (25:30, 19:15, 23:23, 35:16). А вболівальників „Львівської політехніки” може хіба що втішити той факт, що в складі „Хіміка” одним з найкращих у звітній зустрічі був вихованець львівського баскетболу Ярослав Зубрицький, в активі якого 18 очок та 10 підборів.
Після цієї поразки „Львівська політехніка” з однією перемогою в шести матчах в турнірній таблиці посідає 10-те місце. Свій наступний матч підопічні Андрія Шаптали проведуть вдома 11 листопада. На паркеті палацу спорту „Будівельник” галичани складатимуть іспит чинному володарю титулу маріупольському „Азовмашу”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ