Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Батькам, чиїх дітей не зарахували у ДНЗ, зможуть показати списки зарахованих

Батькам, чиїх дітей не зарахували у дошкільні навчальні заклади міста, зможуть показати списки зарахованих дітей, однак у інформації містиметься тільки дата реєстрації без персональних даних дитини. Про це вчора, 31 травня, на прес-конференції розповіла Зоряна Довганик, в.о.начальника управління освіти Львівської міської ради, інформує кореспондент Гал-інфо.

"Такі випадки  неодноразово траплялись, батьки звертались із проханням показати списки дітей, яких зарахували у садок. Це є законно, ми їм показуємо тільки дату реєстрації  кожної дитини, але без персональних даних", - зазначила Зоряна Довганик.

Юрій Свірський, розробник, системний адміністратор електронної реєстрації дітей до ДНЗ м. Львова, розповів, що у нього була  пропозиція зробити так, щоб деякі батьки в один день прийшли і їм показати усі списки дітей, бо, за його словами, показувати кожному це великий блок роботи.

Заклади освіти добре фінансуються, а благодійні внески - це тільки справа батьків, - Зоряна Довганик

Своєю чергою  головний спеціаліст сектору оцінювання якості освіти управління освіти ДГП ЛМР Наталія Клочко нагадала, що діти, які не потраплять цього року у садок, будуть автоматично перенесені на наступний рік.

Як повідомляло Гал-інфо, від сьогодні батьки, які отримали підтвердження на електронній платформі про зарахування дитини у ДНЗ Львова, можуть принести документи безпосередньо у садок. Процес реєстрації триватиме до 15 липня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ