Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Батьківщина" вимагає негайного арешту Тетерука і бойкотуватиме засідання ВР

У четвер, 5 листопада, після засідання Верховної Ради, біля кабінету спікера депутат з фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук вдарив скляною пляшкою по голові нашу колегу, депутата від «Батьківщини» Олександру Кужель. Повідомили в прес-службі ВО "Батьківщина".

Перед цим Тетерук дозволив собі образливі висловлювання на адресу фракції «Батьківщина» та грубо образив особисто Олександру Володимирівну.

Хочемо нагадати, що 62-річна Олександра Кужель – одна з найбільш шанованих українських політиків, автор багатьох реформ у сфері підприємництва, активний, мудрий і досвідчений народний депутат.

Уперше за 24 роки в стінах українського парламенту чоловік підняв руку на жінку. Особливої ганьби інциденту додає те, що «чоловік» Тетерук називає себе офіцером.

Імовірно, нам і суспільству треба було уважніше поставитися до того факту, що ця людина здобула військову освіту у Москві і 5 років служила в російській армії.

У Раді Тетерук вдарив Кужель пляшкою по голові

Олександра Володимирівна отримала струс мозку і зараз нею опікуються лікарі. Ми бажаємо їй якнайшвидшого одужання і обіцяємо добитися покарання негідника.

Ми вимагаємо від Генеральної прокуратури України негайно зробити подання про позбавлення Тетерука депутатської недоторканості та заарештувати його.

Ми вважаємо, що фракція «Народний фронт», яка провела негідника до Верховної Ради, має позбавити його депутатського мандата.

І поки ця людина залишається народним депутатом, ми як фракція «Батьківщина» не вважаємо за можливе брати участь у засіданнях Верховної Ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ