Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Батьківщина» вимагає повернути до бюджету 24 млн, виділені на альтанку Януковича

"Ремонт альтанки для Януковича за 24 мільйони гривень бюджетних коштів є яскравим свідченням того, що в сучасній Україні при владі перебувають невиправні злодії і шахраї", - про це говориться у сьогоднішній заяві прес-служби Об’єднаної опозиції «Батьківщина».

«Ми не просто обурені. Ми вимагаємо від президента Януковича персонально зробити заяву про повернення цієї суми до державного бюджету та перерозподіл її на користь освітян, медиків, малозабезпечених категорій населення», - говориться у документі.

У прес-службі опозиції наголошують, що сьогодні в Україні відбувається падіння промислового виробництва, підвищуються ціни на споживчі товари першої необхідності, стрибають ціни на хліб, країні загрожує глибока фінансова криза. Цілим містам почали відключати газ, водопостачання, наростає заборгованість по зарплатах.

«Красти так безсоромно і так масштабно у цій ситуації можна тільки з дозволу Януковича. А надто, коли крадуть для нього самого. Країна потребує рішучих антикризових заходів, ефективних соціальних програм, розумного використання кожної копійки бюджетних коштів, а не злодіїв при владі», - говориться у заяві прес-служби.

У «Батьківщині» також заявляють, що "Партія регіонів та її керівники давно відомі своїми липкими руками".

«Не так давно за кошти українських громадян для Януковича було збудовано покої у «Межигір’ї» під приводом мати там державну резиденцію. Ще раніше пограбовано державний бюджет для будівництва злітних майданчиків та забезпечення президента гелікоптером. До того – збудовано персональні автобани до будинків і дач керівників АП та уряду. Але такого масштабу: 24 мільйона гривень на реконструкцію кількох підпорок з дахом – це ганебний рекорд корупції», - наголошується у заяві.

У прес-службі Об’єднаної опозиції припускають, що «за такі величезні кошти Януковичу збираються збудувати альтанку, яка сама зможе стрибати по пеньках і мати вертикальний зліт».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ