Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Байкери Путіна знову вирушать мотопробігом до Берліна, але без «Хірурга»

Російський байкерський клуб «Нічні вовки», який активно підтримує діяльність президента РФ Володимира Путіна, проведе новий мотопробіг по країнах Європи, який повинен закінчитися 9 травня в Берліні. Про це повідомив у вівторок, 29 березня, президент мотоклубу Олександр Залдостанов («Хірург»).

«Після успішного марш-кидка в минулому році ми хочемо повторити його і в цьому... Можливо, в майбутньому це взагалі стане традицією – зустріч Дня Перемоги на колесах, на мотоциклах», – сказав пан Залдостанов, повідомляє ТАСС.

За його словами, мотопробіг буде більш численним, ніж у 2015 році.

«Чим більше будуть намагатися гадити наші вороги або люди, мета яких – переписати історію, принизити Перемогу, тим більше людей будуть нас підтримувати», – сказав «Хірург».

Олександр Залдостанов додав, що сам не буде приймати участь в мотопробігу, оскільки Євросоюз ввів проти нього санкції.

Головний радник департаменту з гуманітарного співробітництва та прав людини МЗС Росії Сергій Морозов заявив, що відомство повідомило про акції владу країн, якими буде проходити мотопробіг.

Мотопробіг «Нічних вовків» стартує 29 квітня. Вони проїдуть через територію Росії, Білорусі, Польщі, Словаччини, Австрії, Чехії та Німеччини. Акцію планується завершити в Берліні 9 травня.

Нагадаємо, з 25 квітня по 9 травня 2015 року «Нічні вовки» провели мотопробіг на честь 70-річчя перемоги у Другій світовій війні. Деякі країни Євросоюзу заборонили байкерам в'їзд на свою територію.

НБН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ