Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Бермес пропонує Львівській обласній раді оцінити свою діяльність у підготовці до Євро-2012

Депутат Львівської облради Зиновій Бермес звернувся до депутатського корпусу обласної ради оцінити свою діяльність у підготовці до Євро-2012. На думку Бермеса, уже є очевидним повний провал підготовки до чемпіонату. Як доказ цьому Бермес приводить те, що за останні два роки влада міста та області імітувала підготовку замість конкретної роботи.
„На жаль, до цього часу не було реалізовано жодного серйозного проекту”, - каже Бермес, зазначаючи, що досі немає ані нормальних умов для інвесторів, ані спрощення дозвільних процедур.
„З вини міського голови Львова та потуранням його діям керівниками області сьогодні стало очевидно, що наверстати упущене неможливо, і черга інвесторів перетворилася на потребу у ручному режимі визначити за будівельника стадіону, а вартість побудови перекласти на кишені львів’ян”, - говорить він.
На думку Бермеса, після отримання шансу провести Євро-2012 завдання львівської влади було провалити його організацію, тому питання оцінки обласної ради, яка „своєю безпринципністю та бездіяльністю сприяла ситуації”.
Бермес пропонує винести це питання на позачергову сесію облради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ