Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Безкінечна історія. До Львівської міськради прийшли інші не вдоволені АТОвці

Сьогодні, 4 жовтня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати просувати за ухвалу "Про захист інтересів учасників АТО - мешканців Львова". Ця ухвала задовольнила тих, хто пікетував Львівську мерію, але не задовольнила інші громадські організації, які представляють учасників АТО. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Зокрема, після розгляду питання та голосування за цю ухвалу перед депутатами виступила голова ГО "Соціальго захисту учасників АТО м. Львова" Леся Турашвілі. Разом із нею прийшли представники ще двох організацій, які представляють інтереси бійців АТО.

Леся Турашвілі закликала бійців АТО детально вивчити ухвалу і не брати кошти. Йдеться про 100 тис. грн, які мерія виділяє одному бійцю взамін квартири чи земельної ділянки.

"За ці гроші навіть сотки землі не купиш. Якщо організація Богдани (Сірків, - ред. голова ГО "Львівська обласна спілка соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих") погоджується на це, то ми не погоджуємось. Так, ми не стояли тут з наметами, бо не бачимо потреби стояти і мерзнути. Ми намерзлися на фронті. Ми хочемо знати, що нам конкретно пропонують - або гроші, або землю?", - сказала Турашвілі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ