Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Безкоштовні послуги АТОвці можуть отримати в центрі «AXIOS»

Учасники АТО можуть отримати безкоштовну допомогу в Центр практичної допомоги захисникам України «AXIOS». Про це 17 серпня розповіли представники центру під час презентації у Львові, повідомив кореспондент Гал-інфо.

Відео-розмову дивіться незабаром на нашому каналі YouTube.

Фото: Олена Ляхович

Керівний центру Олег Магалецький розповів, що попри те, що Центр існує менше року, їхній команді вдалось допомогти вже не одному бійцю АТО: «У жовтні 2016 року з моєї ініціативи ми створили Центр практичної допомоги захисниками України «AXIOS». Розвиваючи нас Центр ми перш за все ставимо собі за мету –  підтримувати зусилля захисників України власною працею та підприємницькою активністю забезпечувати добробут своєї родини, громади та нації. Наша команда намагається бути одним із кращих недержавних провайдерів послуг із сприяння зайнятості та правової підтримки захисників України та членів їхніх родин».

Фото: Олена Ляхович

Основними напрямками роботи Центру є:

- Послуги із сприяння зайнятості 

- Послуги сприяння професійній освіті, перекваліфікації та підвищення кваліфікації 

- Соціальні послуги

- Послуги первинної правової підтримки

Фото: Олена Ляхович

Юрист центру Роман Нагорний розповів, що важливим напрямком діяльності Центру AXIOS є юридичні консультації захисників України та їхніх родин щодо гарантованих законами прав та пільг. «Як юрист я можу надати допомогу з питань виділення земельної ділянки. Також до нас часто звертаються щодо консультації та супровіду отримання статусу учасника бойових дій; з питань надання та нарахування пільг, соціально-правових гарантій та виплати належних коштів; з питань допомоги отримання статусу інваліда війни; з питань отримання статусу сім’ї загиблого та допомога членам сім’ї загиблих воїні АТО в оформленні необхідних документів для отримання  для отримання необхідного статусу; щодо питань пенсійного забезпечення тощо.

Фото: Олена Ляхович

Довідка.

Центр практичної допомоги захисникам України AXIOS створений та покликаний допомогти захисникам державності на сході України, всім тим, хто хоче свою патріотичну позицію відстоювати і в мирному житті. Війна за незалежність триває: персональна відповідальність, професійна робота та особиста мотивація до розвитку – це найкращий вклад в зміцнення української незалежності. Розуміючи актуальність цього виклику, фахівці Центру AXIOS хочуть стати вашим партнером, допомогти у пошуку роботи та працевлаштуванні, надати можливість додатково навчатися.

Фото: Олена Ляхович

Підвищення кваліфікації чи перекваліфікація, робота над резюме, підготовка до співбесіди – кілька етапів, які допоможуть вам отримати гідну роботу. Фахівці центра AXIOS вважатимуть за честь допомогти вам, вашим дружинам та дітям. Ваші знання, вміння і навики повинні бути задіяними у роботі, забезпечувати як ваш особистий добробут, так і розвиток України! Наші знання та досвід готові запропонувати і тим, кого спіткало горе, хто втратив на війні чоловіка, сина, батька. Серед команди працівників Центру AXIOS є учасники Війни за Незалежність на сході України, тож ми добре розуміємо, як непросто знову повертатись до звичайного життя після всього пережитого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ