Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Безпека дітей на дорозі - проект у Золочівському районі

28 вересня в приміщенні китайського палацу Золочівського замку відбулася презентація пілотного проекту «Попередження дитячої злочинності та травматизму на дорогах через співпрацю громади Золочівського району і Національної поліції у впровадженні інноваційних методик задля безпечного життя». Цей проект здійснюється Благодійною організацією «Твоє право» за фінансової підтримки Канадського фонду місцевих ініціатив. Повідомив Золочівський відділ поліції.

Проект залучить учнів 7-11 класів і охопить загальноосвітні школи Золочівського району та триватиме до лютого 2017 року. У всіх школах району пройде тримісячний захід «Школи безпечного життя». Тематичні заняття дадуть учням знання щодо правил дорожнього руху, навчить як себе поводити в непередбачуваних ситуаціях та допоможе краще засвоїти свої права та обов’язки.

Викладачами у школі безпечного життя будуть педагоги та поліцейські. Заняття будуть проходити у формі практичних вправ, презентацій, перегляду відеороликів.

Керівник проекту Андрій Гнида зазначив, що тільки у співпраці громади, педагогів та поліції ми зможемо досягти плідного результату.

Старший інспектор управління превентивної діяльності ГУНП у Львівській області Галина Лемішко наголосила, що безпека дітей – це спільна відповідальність батьків, педагогів та поліцейських. А голова правління Благодійної організації «Твоє право» Олег Ільків запропонував об’єднати зусилля педагогів, поліції та батьків під час реалізації цього проекту.

Проект «Школа безпечного життя» закінчиться конкурсом на знання правил дорожнього руху та конституційних прав. Переможців буде нагороджено цінними призами.

На заходах виступили голова Золочівської РДА В.Й. Недзельський та голова Золочівської районної ради О.О. Банах, які подякували за втілення такого проекту саме в Золочівському районі та пообіцяли допомогу задля досягнення мети проекту.

На презентації були присутні представники Департаменту освіти та науки, а також Служби у справах дітей ЛОДА, Головного управління поліції Львівщини та Золочівського відділу поліції, представники ЗМІ та громадськість.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ