Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Білецький: Міському голові Львова час припинити тероризувати львів'ян та всю Україну

"Категорично впевнений у тому, що міському голові Львова час припинити тероризувати львів’ян та всю Україну сміттям. У тому числі – політичним. Перетворювати всю країну в заручника власної безгосподарності – ницо", - Андрій Білецький відповів міському голові Львова на звинувачення, що до полку "АЗОВ".

Повний текст звернення подаємо нижче:

"Шановний Андрію Івановичу!

Категорично впевнений у тому, що міському голові Львова час припинити тероризувати львів’ян та всю Україну сміттям. У тому числі – політичним. Перетворювати всю країну в заручника власної безгосподарності – ницо.

Всупереч Вашим звинуваченням, військовослужбовці ОЗСП АЗОВ не брали участі у пікетуванні Львівської міської ради, але активісти політичної партії Національний Корпус підтримували та підтримують право львів'ян жити в чистому та безпечному місті.

Чудово, що Ви порахували відстань від Львова до Маріуполя, який ми захищали навесні 2014 року, у той час як Ви виступали у Львові з панікерськими відеозверненнями, стверджуючи, що “Україна програла війну”. Так само було б добре обчислити відстань, яка віддаляє Вас від українських десантників, що загинули над луганським аеропортом у той час, як Ви зі своїм приятелем, московським олігархом Фрідманом, джазували на фестивалі “Alfa Jazz”.

Андрій Білецький".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ