Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Білорусь та Україна - серед найменш щасливих країн у Європі

Американський Інститут Ґеллапа опублікував звіт, який показує емоційний стан людей у різних країнах. Про це повідомило Польське радіо з посиланням на niezalezna.pl.

Мешканці Білорусі пригнічені, зневірені, несміливі та заздрісні, соромляться показувати свої почуття, приховують справжнє «я» і мають комплекс меншовартості. Це найбільш підданний фрустарції народ у Європі - стверджують експерти Інституту Ґеллапа.

Американський інститут дослідження громадської думки опублікував звіт, який показує емоційний стан людей у різних країнах. З-посеред 142 досліджених країн, білоруському суспільству притаманний один з найнижчих рівнів позитивних емоцій.

Згідно з результатами опитування Інституту Ґеллопа, понад 70% людей у всьому сівті відчуває приємність, усміхається і радіє впродовж дня. 50% респондентів стверджує, що впродовж дня вони дізнаються про щось цікаве і роблять корисні речі. Світова середня статистична позитивних емоцій становить 70.

Серед лідерів позитивних емоцій – Костарика (83), Панама (82), Філіпіни (82), Узбекістан (82), Еквадор (81), Гватемала (81), Мексика (81), Норвегія (81), Чилі (80) і Колумбія (80). Країни з найнижчим рівнем позитивних емоцій – Ємен, в якому триває громадянська війна (51), Туреччина (52), Білорусь (54), Грузія (55), Бангладеш (55), Азербайджан (55), Литва (56), Гаїті (56), Україна (57).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ