Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Біля "Арени Львів" хочуть збудувати великий виставковий комплекс

У Львові оголосили конкурсні торги на виготовлення техніко-економічного обґрунтування (ТЕО) та попереднього бізнес-плану багатофункціонального комплексу (конференц-центру та виставкового залу) у місті. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Потреби конференц-індустрії міста зростають, тому Львів потребує нової площадки, де можна було б одночасно зібрати тисячу і більше осіб. Конференц-туризм - доволі перспективна та економічно вигідна галузь для міста. Ми вже подали близько 10 заявок на проведення великих міжнародних конференцій у Львові. З будівництвом багатофункціонального комплексу, Львів стане значно конкурентоспроможнішим, зможе приймати та організовувати набагато більше масштабних подій світового рівня», - зазначає Андрій Павлів, в.о. директора ЛКП «Агенція з підготовки подій».

З 29 липня 2016 року Lviv Convention Bureau (ЛКП “Агенція з підготовки подій”) оголошує конкурсні торги на виготовлення ТЕО та попереднього бізнес-плану багатофункціонального комплексу (конференц-центру та виставкового залу) у м. Львові.

Конференц-центр – це багатофункціональний комплекс, який дозволяє проводити масштабні події кількістю понад 1000 учасників. Конференц-центр може використовуватися як для проведення ділових подій (конгреси, конференції, виставки, семінари), так і для культурних (фестивалі, концерти).

До участі у конкурсі запрошуються українські та іноземні компанії, які мають необхідні знання та досвід у сфері підготовки ТЕО.

Конкурсні торги здійснюються для конкурентного відбору учасників з метою обрання пропозиції, яка найбільш підходить, від потенційних виконавців проекту, які мають відповідний досвід. 

Прийом документів для участі у конкурсних торгах триватиме до 31 серпня 2016 року, 10:00. 

Нагадаємо, що 30 грудня 2015 року на сесії Львівської міської ради Lviv Convention Bureau було надано дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Стрийській – кільцевій дорозі для будівництва багатофункціонального комплексу (конференц-центру та виставкового залу). У квітні 2016 року відбулися громадські обговорення щодо проектування конференц-центру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ