Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Біля донецького аеропорту заблукали військові з Мурманська

На український блокпост поблизу донецького аеропорту випадково виїхали двоє російських військових, які збирали інформацію для центру підготовки терористів у Донецьку.

Про це на брифінгу повідомив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент Укрінформу.

"Учора на одному з блокпостів неподалік донецького аеропорту було затримано автомобіль, в якому перебувало двоє російських військових, які приїхали воювати на боці терористів. Зокрема, одним з завдань затриманих було збирати інформацію про позивні терористів та передавати її до центру підготовки бойовиків у Донецьку", - сказав Лисенко.

Він зазначив, що росіяни не розгледіли український прапор і подумали, що приїхали "до своїх". "Затримані випадково потрапили на український блокпост, гадаючи, що їх зупинили представники терористів і лише згодом розгледіли український прапор. Обох росіян передано до СБУ", - наголосив речник ІАЦ РНБО.

Лисенко додав, що один із затриманих мав при собі повний набір документів, з яких випливало, що він проживає у Мурманську. "Ці двоє дійсно заблукали - де Мурманськ, а де Донецьк", - зазначив він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ