Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Біля франкового університету малювали Драбину

У середу, 19 листопада, о 09.30 на площі перед університетом імені Франка відбувся флеш-моб "Намалюй мені Драбину" - повідомили організатори п’ятого міжнародного театрального фестивалю "Драбина". Таким чином вони хотіли нагадати мешканцям міста про фестиваль, який розпочався сьогодні, й привернути увагу до майстер-класів "Introduction", які пройдуть у рамках фестивалю. Незважаючи на мокрий сніг, флеш-моб був кольоровим, смішним і веселим.

"Театр поєднує у собі і музику, і танець, і гру, і, власне, художні засоби пояснила організатор акції Ольга Мацюпа. - Цього року ми зосередились на художньому моменті. Наступного року ми, можливо, щось заспіваємо. Таким чином викладемо мозаїку театру."

На цьогорічному флеш-мобі було дві драбини, між якими була напнута у вигляді вітрила кольорова палітра. Були також люди, одні з яких виконували роль мольбертів, інші - просто малювали. Спершу вони малювали університет, дерева, небо, квіти, хоча в результаті вийшли літери, які потім зовсім випадково склалися у слово – ДРАБИНА. Після того, як з’явилося слово, усі втекли... На площі залишились лише перехожі, котрі зі здивованими обличчями пішли до стовпів вивчити програму ДРАБИНИ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ