Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Біля Кам'янки-Бузької п’яний водій в’їхав у земельний насип

Як повідомив відділ комунікації поліції Львівської області, в Кам’янка-Бузький відділ поліції 11 липня надійшла інформація про те, що у селищі Запитів на автодорозі Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода.

Водій автомобіля отримав тілесні ушкодження і був доставлений до однієї із львівських лікарень.

"Правоохоронці попередньо встановили, що близько 17.30 неподалік залізничного переїзду водій автомобіля «ДАФ» з напівпричепом, 53-річний житель Пустомитівського району, не впорався із керуванням, виїхав на ліве узбіччя і в’їхав у земляний насип", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські додали, що внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження і був доставлений до лікарні з діагнозом: забійна рвана рана верхньої повіки, множинні забої, садна обличчя, алкогольне сп’яніння.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Санкція статті передбачає покарання включно до обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ