Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Біля кордону з РФ на ростяжці підірвалися два українські прикордонники - Москаль

У районі пункту пропуску Красна Талівка (Станично-Луганський район) на кордоні з Російською Федерацією на встановленій розвідувально-диверсійною групою бойовиків ростяжці підірвалися два українські прикордонники, - Еспресо.TV

Обидва з осколочними пораненнями госпіталізовані в районну лікарню Біловодська.

Про це повідомив губернатор Луганської області Геннадій Москаль, передає Еспресо.TV

"За суботу терористи так званої "ЛНР" неодноразово обстрілювали населені пункти на контрольованій Україною території Луганської області з мінометів, артилерії та систем “Град”. Снаряди та міни вибухали в Станиці Луганській, Кримському, Трьохізбенці, Золотому, Кряківці та Старому Айдарі. Через активні бойові дії без електрики, води, газу та тепла залишаються райцентр Станиця Луганська та смт. Чорнухине Попаснянського району, без газу — Трьохізбенка, Кряківка та Сокільники Новоайдарського району, без світла — Новоолександрівка та Калинове-Борщувате Попаснянського району, без води — с.Кримське Новоайдарського району", - йдеться у повідомленні на офіційному сайті Москаля.

"Відновити пошкоджені ліні електро- та газопостачання поки неможливо через бойові дії, — повідомляє голова Луганської ОДА. — Крім того, в суботу близько обіду в районі пункту пропуску Красна Талівка (Станично-Луганський район) на кордоні з Російською Федерацією на встановленій розвідувально-диверсійною групою бойовиків ростяжці підірвалися два українські прикордонники. Обидва з осколочними пораненнями госпіталізовані в районну лікарню Біловодська", - йдеться у повідомленні. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ