Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині правоохоронці знайшли батьків загубленої дитини за дві години

Правоохоронці Мостиського відділу поліції повернули загублену дитину батькам. Про це повідомив Відділ комунікації поліції Львівської області.

Встановлено, що 12-річний хлопець виїхав з дому на велосипеді, подолав чотири кілометри і опинився в іншому селі.

"Сьогодні, 22 серпня, близько 14.30 у Мостиське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в одному сіл району мешканці виявили незнайому дитину. Хлопець не розмовляв і повідомити де проживає не міг", - йдеться в повідомленні.

Протягом двох годин інспектор ювенальної превенції спільно з поліцейськими групи реагування розшукали батьків дитини. З’ясувалося, що 12-річний хлопець живе в одному з сіл Мостиського району, за чотири кілометри від місця, де його виявили.

Зі слів батьків, їхній син має вроджені вади і потребує особливого догляду. Близько опівдня він сів на велосипед і поїхав у невідомому напрямку. За деякий час батьки самотужки намагалися розшукати його у селі.

Батьків дитини притягнуто до адміністративної відповідальності згідно ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Правоохоронці наголошують! Якщо Ваша дитина без попередження не повернулася додому і Вам невідомо її місцеперебування, не зволікайте, а відразу телефонуйте у поліцію на оперативну лінію 102. Важлива кожна хвилина!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ