Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Біля посольства Росії в Лондоні поставили коробку для повернення медалей

Букмекерська компанія Paddy Power повідомила, що встановила біля посольства Росії у Великобританії коробку для повернення медалей, які, на її думку, були зароблені російськими спортсменами нечесно.

Таким чином компанія відреагувала на допінговий скандал у російському спорті. На коробці зазначено "Putin your medals" ( "Покладіть ваші медалі"), при цьому слова Put in зумисне написані разом.

Прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков у середу заявив, що звинувачення у вживанні допінгу повинні адресуватися конкретним спортсменам, а узагальнення неприйнятні і несправедливі.

"Тут жодним чином не повинні узагальнювати ситуацію. Російський спорт - це чесний, конкурентоспроможний і змагальний", - додав прес-секретар.

Всесвітнє антидопінгове агентство (ВАДА) раніше опублікувало доповідь, згідно з якою влада Росії заохочувала застосування допінгу на державному рівні.

Після публікації доповіді президент Росії Володимир Путін пообіцяв відсторонити від посад чиновників, згаданих в документі як виконавців маніпуляцій з допінг-пробами.

ВВС Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ