Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Бій між Валуєвим та Чагаєвим скасовано

Бій між чемпіоном світу з боксу за версією WBA росіянином Миколою Валуєвим і узбеком Русланом Чагаєвим, призначений на 30 травня у столиці Фінляндії Гельсінкі, було скасовано бо, що останній «не виконав медичні вимоги».
Як повідомляє УНІАН на власне джерело, «Чагаєв не виконав медичні вимоги Федерації боксу Фінляндії». Інші подробиці джерело не повідомило.
За повідомленнями місцевих ЗМІ, Р.Чагаєв хворий на гепатит, що могло стати причиною скасування бою. Президент Федерації боксу Фінляндії Пертті Аугустин і прес-секретар Пека Каідесоя відмовилися коментувати причини скасування бою, заявивши, що «це суперечить фінським законам».
Нагадаємо, у квітні 2007 року переміг за очками та відібрав у Валуєва чемпіонський пояс WBA, завдавши «Російському гігантові», як називають того, першої поразки на професійному рингу. Через рік М.Валуєв зумів домогтися нової зустрічі з узбецьким боксером, здобувши статус обов`язкового претендента на титульний бій. Але у травні 2008 року матч-реванш Валуєв-Чагаєв спочатку було перенесено на 5 липня через хворобу узбецького боксера, а потім і зовсім скасовано внаслідок серйозної травми ноги в узбека.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ