Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Здоров'я

Бійців 80 аеромобільної оглянули лікарі. Всі здорові і рвуться в бій

У понеділок, 20 жовтня, фахівці Львівського регіонального фтизіопульмонологічного лікувально-діагностичного центру перебували у 3 батальйоні 80 аеромобільної бригади, повідомила прес-службаДепартаменту охорониздоров'я ЛОДА.

Під час візиту лікарі пульмонологи вищої категорії Раїса Кухар, Олена Мандрига, Ольга Толох та головний пульмонолог Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Надія Рудницька оглянули 100 бійців на предмет гострих та хронічних захворювань легень. За допомогою пересувного флюорографа для уточнення діагнозу рентгенологічно обстежено 32 осіб.

За словами головного пульмонолога Департаменту охорони здоров’я ЛОДА Надії Рудницької, стан бійців задовільний. Хворих, які б потребували стаціонарного лікування не виявлено. «Особливо приємно було поспілкуватись з бійцями 3 батальйону 80 аеромобільної бригади, які свідомо та з великим зацікавленням бажають захищати свою Батьківщину. Словами важко передати патріотизм, що панує серед цих хлопців!» — розповідає Надія Рудницька.

Незабаром бійці 3 батальйону 80 аеромобільної бригади відбудуть у зону АТО. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ