Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Бійцям привезли Вифлеємський вогонь, авто та речі для господарки, - Олександр Ганущин

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин разом з волонтерами відвідали бійців, які воюють на сході країни. Цього разу військовим привезли Вифлеємський вогонь Миру, автомобіль та потрібні їм речі для господарки. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

«Це моя вже 24 поїздка до наших захисників на передову. Цього разу перед Рівзом ми привезли хлопцям Вифлеємський вогонь – символ миру та добра. Є добра традиція, аби у Різдвяний час полум’я з місця народження Ісуса горіло у кожній домівці, як символ єдності тепер воно палає і у наших захисників», - каже Олександр Ганущин.

Зокрема волонтери відвідали бійців з 24-ї механізованої бригади та з полку 4114 Нацгвардії.

Окрім цього, Олександр Ганущин зустрівся з головою Луганської облдержадміністрації  -військово-цивільної адміністрації Юрієм Гарбузом. Під час зустрічі обговорили майбутні обміни між вчителями та у сфері культури.

Назад волонтери повертаються не самі, а разом із солдатами, які їдуть додому у відпустку та на лікування.

«Нам вистарчить сили, енергії, аби вистояти і здолати ворога. Нашій армії, ми волонтери, допомагатимемо доти, доки не закінчиться ця клята війна. Я закликаю кожного з нас за Різдвяним столом помолитися за наших бійців, за тих хлопців, які цьогоріч зустрінуть Святвечір в окопах. Маємо бути разом і тоді буде мир, буде наша перемога. Бо ми народилися вільними», - зазначив Олександр Ганущин. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ