Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Бізнесмени не просили Януковича відкласти угоду з ЄС – Кінах

Українські бізнесмени не виступали з ініціативою про відстрочення підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом. Про це заявив глава Українського союзу промисловців і підприємців Анатолій Кінах.

За його словами, бізнесмени "навпаки підтверджують незворотність європейської інтеграції, велика частина бізнесу хоче в Європу".

"На зустрічі з президентом був тільки один бізнесмен зі східної України, який висловлював сумнів у доцільності підписання угоди", - заявив Кінах.

Як відомо, 11 листопада керівники Федерації профспілок Юрій Кулик та Українського союзу промисловців і підприємців Анатолій Кінах попросили президента Віктора Януковича про термінову зустріч.

Під час цієї зустрічі, яка відбулася 12 листопада, депутат від Партії регіонів Валентин Ландик попросив Януковича відкласти на рік підписання асоціації з Євросоюзом.

На запитання німецького журналіста про те, що Україна фактично відмовляється від угоди з ЄС заради хороших відносин з РФ, Кінах заявив, що Росія дійсно веде недружню політику, і Україна не хоче ходити свытом з простягнутою рукою.

Кінах також заявив, що Україна пробує налагодити відносини з РФ "досудовими методами", уточнивши, що в подальшому можуть бути використані процедури СОТ.

pravda.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ