Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Бізнесмени та податківці Жовківського району спілкувалися за „круглим столом”

Нещодавно, у приміщенні Жовківського відділення Личаківської ОДПІ відбулося засідання „круглого столу” з представниками бізнес-спільноти жовківщини.

На зустрічі обговорювалися різні актуальні питання в сфері оподаткування бізнесу. Зокрема, мова йшла про електронне адміністрування ПДВ, акцизного податку, своєчасне надання звітності й сплату податків. Особливу увагу приділено питанням легального працевлаштування найманих працівників, підвищення розміру оплати плати, подання звітності в електронному вигляді та використання електронних сервісів Державної фіскальної служби України.

Спілкування учасників цього заходу відбувалося в формі конструктивного діалогу, в ході якого присутні мали змогу отримати відповіді на нагальні питання.

Сподіваємося, що результатом зустрічі стане збільшення дохідної частини бюджету. Оптимізму додає впевненість учасників „круглого столу” у тому, що саме сумлінна добровільна сплата податків і ведення бізнесу в рамках правого поля – є запорукою розвитку економіки та забезпечення гідного майбутнього кожного громадянина нашої країни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ