Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

БК „Львівська політехніка” стане ТзОВ

Баскетбольний клуб „Львівська політехніка” набуває іншого юридичного статусу – про це повідомив голова клубу Ігор Савицький. Тепер він буде називатися  ТзОВ „Львівська політехніка – Галичина”.
За словами Ігоря Савицького, новий інвестор клубу ставить високі вимоги, які вони будуть старатися виконувати, працюючи в новій якості. Поставлена головна стратегічна мета – омолодити склад команди, при цьому пропонуючи молодим гравцям довгострокові контракти, які мають бути вигідними перш за все новим гравцям.
Ставка робиться на молодого перспективного гравця Олександра Сміляніча, серба за національністю, зріст якого 196 см. Він яскраво зарекомендував себе у московському «Локомотиві» і в команді міста Белград. Позиція цього гравця – активний захист і вона збігається з позицією головного тренера БК «Львівська політехніка – Галичина» Андрія Шаптали. «Я хочу мати час і гравців середнього класу, з яких можна зробити гравців високого класу», – зазначив Андрій Шаптала. 
Участь у тренуванні бере ще один перспективний гравець Джефф, який, як сам зазначив, дуже любить баскетбол і приїхав у Львів не заробляти гроші, а виконувати улюблену справу. Проте, на думку Джеффа, гравцям клубу треба навчитися грати, як одне ціле, чого їм бракує. Про це говорить і сам Андрій Шаптала. За його словами, „чистка” у команді почалася через дві причини: бажання гравців лише заробляти гроші і проблеми з дисципліною у деяких спортсменів.
На перспективу планується уже в травні мати 80% складу команди, яка буде представляти клуб у наступному сезоні. Власне, це і дасть можливість теоретично будувати плани на окремі матчі. Проблеми в клубі наступили через те, що в нас грали гравці, які не знайшли собі місця в інших клубах. Але тепер БК «Львівська політехніка – Галичина» співпрацює з різними спортивними агенціями, які допомагають клубу у підборі гравців.
«Я планую грати тільки на перемогу. Це є мій головний життєвий принцип. Ми постараємось не розчаровувати наших уболівальників», – зазначив Андрій Шаптала.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ