Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Благодійний бал у Львові: кошти підуть на реабілітацйний центр

У вівторок, 21 березня, у Львівському будинку вчених відбудеться Перший Благочинний Галицький бал. Він має на меті привернути увагу до діток з обмеженими можливостями та допомогти вирішити їх першочергові медичні потреби. Під час заходу буде організовано збір коштів для вихованців Навчально-реабілітаційного центру "Гармонія" у м. Борислав. Про це розповіли учасники прес-конференції “Перший Благочинний Галицький бал”, що відбулася у понеділок, 20 березня, у Львівській ОДА. Повідомила прес-служба ЛОДА.

"У цьому центрі навчається, проживає та лікується 98 дітей з порушенням опорно-рухового апарату. І вони прагнуть, аби ми дивилися на них як на рівних. Тому маємо дарувати їм надію", - наголосила заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук.

"Дуже приємно, що нарешті на Львівщині маємо можливість організувати бал, що стане платформою об'єднання соціального та інтелектуально-розважального елементів, та буде спрямований на потреби дітей, - зазначила директор департаменту з питань культури, національностей та релігій ЛОДА Христина Береговська, - У подальшому докладатимемо усіх зусиль, аби таких ініціатив було реалізовано більше".

За словами керівника реабілітаційного центру "Гармонія" Наталії Тіщенко, виручені під час балу кошти спрямують на закупівлю апарата для мікрополяризації головного та спинного мозку, масажного костюму для плессотерапії, вихрових ванн для рук та ніг.

Як розповіли організатори, у мистецькій частині балу – презентація закладу; представлення фрагмента театру тіней "Картинка"; показ моделей для дітей та дорослих від творчої студії "DIVchA", де моделями будуть неповносправні діти; майстер-класи для гостей; показові виступи і майстер-класи з аргентинського танго від школи танго "Barrio de Palermo"; невеликий огляд новинок із світу автомобілів Club Tesla Ukraine. Музичний супровід забезпечить оркестр "Львівські фанфари".

Також під час балу запланували провести аукціон, під час якого розігруватимуть картини відомих львівських художників. Приготували для його учасників і спеціальний сюрприз.

Початок заходу о 19:00.

Зазначимо, організатор заходу - ГО "Арт центр Антре".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ