Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Благодійний забіг у Львові: збиратимуть кошти на лікування дитини

За підтримки управління молоді та спорту Львівської міської ради та спортивного клубу «Ультра» цьогоріч, долаючи дистанцію 4 кілометри, можна долучитися до збору коштів для Іринки Бурки, 2011 року народження, що хворіє на нейробластому 3 стадії (онкозахворювання, рак), повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зараз дівчинка проходить хіміотерапію в клініці Рамбам (Хайфа, Ізраїль). Повний курс лікування, який включає трансплантацію кісткового мозку та радіоопромінення, за попередніми підрахунками, становить 319 000 доларів. Станом на кінець березня 2017 року вже зібрано 60% від вказаної суми.

Старт забігу – 23 квітня, о 10.00. Дистанція пролягатиме від Театру опери та балету, проспектом Свободи, вулицями Пекарською, Мечнікова та Левицького до центральної алеї парку Погулянка.

Мінімальний стартовий внесок на благодійний забіг становить 100 гривень. Усі кошти переказуються безпосередньо на рахунок батьків дівчинки.

За підсумками забігу, окрім переможців та призерів серед чоловіків та жінок, буде відзначена найбільш чисельна корпоративна команда.

Положення та реєстрація на «Благодійну четвірку» за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ