Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Блок Литвина називає завтрашню сесію «художньою самодіяльністю Турчинова», в якій брати участі не збирається

Блок Литвина не буде брати участі у завтрашньому пленарному засіданні Верховної Ради України 6-го демократичного скликання, оскільки офіційно його ніхто не скликає. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат України Олег Зарубінський.
«Скликання пленарного засідання, чергового чи позачергового, — це повноваження тимчасової президії Ради. Під час першого пленарного засідання на засідання президії було оголошено про скликання сесії у четвер. На засіданні були присутні і пан Турчинов, і Зварич, однак тоді вони нічого не говорили про проведення сесії у вівторок», — зазначив він.
«Для скликання сесії потрібно провести дуже серйозну чітку процедуру збирання підписів, після опрацювання яких тимчасова президія і приймає рішення про скликання сесії. Навіть якщо ці підписи тепер почнуть збирати, то просто фізично неможливо витримати юридичні моменти, щоб провести завтра сесію», — сказав він.
«Ініціатива про завтрашнє проведення сесії – художня самодіяльність пана Турчинова, яку я навіть не хочу коментувати», — додав Зарубінський.
Нагадаємо, БЮТ та НУ-НС заявили, що завтра мають намір прийти на чергове пленарне засідання Верховної Ради України 6-го скликання.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ