Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Блок Литвина не голосуватиме за кандидатуру Кириленка, однак непрямо натякає на Плюща?

Блок Володимира Литвина не буде підтримувати кандидатуру В’ячеслава Кириленка на посаду спікера парламенту. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат України 6 скликання Олег Зарубінський.
«Я не хочу говорити конкретно по прізвищах, кого наш блок хоче бачити на посаді спікера. Скажу про принципи, які ця людина повинна відстоювати. По-перше, вона має бути рівновіддаленою від олігархічних утворень та регіональних кланів, які створюються у парламенті. Спікер не повинен від них залежати. Також він повинен мати серйозний життєвий досвід, мати життєву мудрість, адже його пропозиції повинні бути виключно демократичними та мудрими політично і життєво», — сказав він.
«Також кандидат на посаду спікера парламенту повинен бути лояльною та толерантною фігурою до всіх політичних сил. Усі парламентські фракції повинні відгукуватися про нього як про коректну людину. Саме так його повинні сприймати. А це точно не Кириленко», — додав Зарубінський.
Нагадаємо, у разі створення демократичної коаліції між БЮТ та НУ-НС кандидатом на посаду спікера парламенту є В’ячеслав Кириленко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ